Add Icon

tim vreugdenhil 

home    over mij    voor jou    agenda    contact

over mij

Ik ben Tim Vreugdenhil. Ondernemer en dominee met het talent om verhalen te vertellen. Verhalen die passen bij onze tijd. Ik zoek altijd naar een spirituele dimensie. Want ieder mens heeft een kern, een ziel. En daar wil ik iets mee. Wat dat precies is, verschilt per persoon. En dat is prima. 

Ik ben geen moralist. Ik wil niets opdringen. Ik wil inspireren. Via inspiratiesessies bij bedrijven, persoonlijke gesprekken en evenementen van mijn start-up CityKerk in Amsterdam. 

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? 

tim vreugdenhil

bedrijfsspiritualiteit

Zingeving is terug op de werkvloer. Mensen werken niet alleen voor een salaris en bedrijven streven naar meer dan economische winst. 

Daarom verzorg ik inspiratiesessies bij bedrijven. Een soort TED talk met een spirituele invalshoek, zonder religieus protocol en met oog voor de actualiteit. 

Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan doen? 


citykerk

Vanuit mijn werk als ondernemer en dominee ben ik mijn start-up CityKerk gestart. Met CityKerk onderzoek ik thema's die relevant zijn voor Amsterdammers van vandaag de dag. Liefde. Fomo (fear of missing out). Leven in je bubbel. Angst. Grip op je leven. En nog veel meer. 

Elke 6 weken verdiep ik mij in zo'n onderwerp. Mijn ervaringen en bevindingen deel ik op Facebook en ik sluit altijd af met een Stand-up Theologyeen avondvullend programma met mijn bevindingen, in een theaterachtige setting.