Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Stand-up Theology: Plantagekerk Zwolle

20 juni 2018 @ 20:00 - 22:00

stand-up theology - het boek

In het kader van de lancering van zijn boek Stand-up Theology houdt dominee Tim Vreugdenhil een Stand-up Theology in de Plantagekerk in Zwolle. Daarna is er ruimte voor Q&A.

Over het boek Stand-up Theology
Stand-up theoloog Tim Vreugdenhil schrijft zoals hij praat: toegankelijk en onderhoudend. In ‘Stand up theology’ beschrijft hij tien kernwoorden uit onze tijd, zoals vrijheid, liefde, angst, grip en stress. Ieder woord voorziet hij van een spirituele dimensie. Veel voorbeelden uit de populaire cultuur komen voorbij en deze worden gelinkt aan de verhalen en personen uit de bijbel. Met ‘Stand up theology’ biedt Tim Vreugdenhil een verrassend boek vol verdieping dat de christelijke normen en waarden in een hedendaags licht zet.

Over Tim VreugdenhilTIM VREUGDENHIL // Dominee, ondernemer
Ik ben Tim Vreugdenhil. Ondernemer en dominee met het talent om verhalen te vertellen. Verhalen die passen bij onze tijd. Ik zoek altijd naar een spirituele dimensie. Want ieder mens heeft een kern, een ziel. En daar wil ik iets mee. Wat dat precies is, verschilt per persoon. En dat is prima.

Ik ben geen moralist. Ik wil niets opdringen. Ik wil gewoon inspireren. Via inspiratiesessies bij bedrijven, persoonlijke gesprekken en evenementen van mijn start-up CityKerk in Amsterdam.

Gegevens

Datum:
20 juni 2018
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Website:
https://plantagekerkzwolle.nl/agenda/tim-vreugdenhil-quickscan-van-de-tijdgeest/

Locatie

plantagekerk
Ter Pelkwijkstraat 17
zwolle, Nederland
Website:
www.plantagekerkzwolle.nl

Organisator

Tim Vreugdenhil
Telefoon:
0610967977
E-mail:
info@timvreugdenhil.nl
Website:
www.timvreugdenhil.nl